Informatie

Volledig gerenoveerde en energiezuinige woning te huur in het bruisende en culturele stadscentrum van Kortrijk!

Dit pand is gelegen in het hart van de stad vlak bij het Begijnhof, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, De Leieboorden en de Grote Markt en ligt op wandelafstand van tal van winkels, restaurants en cafés.

Deze woning met 2 slaapkamers en 1 bureau/kinderkamer werd net volledig gerenoveerd en beschikt over alle moderne comfort.

We komen binnen in de inkomhal met op het gelijkvloers een 1ste slaapkamer met douchecel, berging met toegang naar de kruipkelder en apart toilet. Op de eerste verdieping vinden we de leefkeuken en living. Op de tweede verdieping vinden we een 2de slaapkamer met douchecel en een kinderkamer/bureau. Via het zolderluik komen we dan op de geïsoleerde zolder met tal van bergruimte.

Goed om te weten is dat deze woning gelegen is het historisch hart van Kortrijk. Zo zullen de straatjes rond de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof heraangelegd worden en een idyllische plek worden met de uitstraling van het Patershol in Gent of Le Vieux Lille in Rijsel. Het heraangelegde Historisch Hart zal zorgen voor een mooie verbinding tussen het winkelwandelgebied, De Grote Markt en de verlaagde Leieboorden. (meer info hierover: https://www.kortrijk.be/histor...)

Huurprijs: €725 / maand

Neem gerust contact op met Jerôme voor meer informatie of een bezoek ter plaatse op 0485 07 67 49 of via jerome.dhaene@interbusiness.be.

Graag tot binnenkort!

Ligging

4 Pieter de Cockelaerestraat, 8500 Kortrijk (Bekijk op Google Maps)

  Centrum
  50 m
  Winkel
  50 m
  School
  500 m
  Bushalte
  250 m

Energie score / energie label

197
lage energiekost hoge energiekost

Plan een bezoek en beleef zelf de charme van deze woning.

Contactwijze

Ervaar de sfeer van dit unieke pand zelf.
Plan vandaag nog uw exclusieve rondleiding!

Contactwijze